13.10.2012

Whitsundayn purjehduksen jälkeen meillä oli tarkoitus lähteä heti ajamaan, mutta koska me oltiin niin väsyneitä, me jäätiin vielä päiväksi sinne Airlie Beachille. Onneksi jäätiinkin, koska siellä me tavattiin toinen suomalainen pariskunta, Mika ja Nita Lahesta. Niiden kans me ei siellä vietetty juurikaan aikaa, mutta kun me lopulta saatiin päätettyä, mihin me ollaan lähdössä sieltä, selvisi, että ne on lähdössä ihan samaan paikkaan. Niimpä me lähdettiin torstaina-aamuna yhdessä kohti Eungella (”Young-gullan”) kansallispuistoa ja se päivä, sekä perjantain ajopäivä me kuljettiin koko ajan yhdessä. Siellä Eungellassa me nähtiin jälleen uusia villieläimiä meidän listan jatkoksi. Ihmeellisin oli vesinokkaeläin. Myös kilpikonnia näkyi lisää ja sattuipa silmiin myös ankerias. Pieni kävelylenkkikin me tehtiin ja muuten päivä meni maisemia katsellessa. Me istuttiin vielä iltaa Mikan ja Nitan kanssa erään näköalapaikan parkkipaikalla, ja siihen me jäimme lopulta yöksikin, kun totesimme, että ei sinne ketään tule meitä häätämään. Niinkuin ei tullutkaan.

Eilen ajoimme sitten koko päivän tänne Rockhamptonin seudulle Yeppoonin ja Emu Parkin rannoille. Illalla oli hieno auringonlasku, jonka kävimme katsomassa erään mäen päältä ja tänään mietimme vähän, josko olisimme lähteneet vielä kerran snorklaamaan, mutta koska kyseinen reissu olisi ollut yli sata dollaria, jätimme välistä. Tarkoitus oli vain nukkua pitkään ja nauttia päivästä, täällä kun on edelleen todella hyvä ilma, mutta aamulla heräsimme kyllä jo seitsämältä ja Samu lähti jo reippaasti aamulenkille sen jälkeen. Jatkosta ei nyt sitten ole vielä tietoa, mutta seuraavakin kohde etelässä päin on ilmeisesti n. 500 kilometrin päässä, joten ajamista tulee seuraavina päivinäkin ihan reilusti.

Minulla on facebookissa jo uusia kuvia, ja luultavasti Samukin saa niitä ladattua siihen mennessä, että te heräätte lauantai-aamuun. :) Jos jou haluaa skypettää suomen aikaa lauantai-aamuna, niin se saattaisi onnistua. Pistäkää viestiä niin katsotaan miten me ollaan liikenteessä.