Nyt on sitten ensimmäinen päivä Coffs Harbourissa takana. Eilen ehin jo säätiedotusta lukiessa säikähtää, etten pääse täällä ollenkaan nauttimaan ulkoilusta(erityisesti rannalla). Lupasivat kovaa sadetta ja ukkosta tänne joka päivällä ens keskiviikkoon asti. Tänään oli kuitenkin aamulla ihan kivan näköinen keli, joten lähdin bussilla rannalle käveleskelemään ja katselemaan. Aamupäivän näyttikin siltä, että mereltä tulee erittäin tummat pilvet tänne päin. Lopulta kuitenkin vietin käveleskellen ja rannalla löhöillen muutaman tunnin aurinkoisessa säässä. Aamulla en oikein varautunut niin hyvään keliin, otin kyllä uimasortsit mukaan, mutta en jaksanut pyyhettä alkaa raahaamaan mukana. Hyvin kyllä pärjäsi ilmankin, vaikka sitä välillä kaipasikin. Aurinkorasvaa ei ilmeisesti tullut kovin huolellisesti levitettyä, kaula ja käsivarret pääsivät hiukan palamaan. Toiveikkaana odotan huomista aamua, jos sadetta ei vieläkään näy, menen samalle rannalle surffaamaan. Myös paikkakunnan kuuluisimmalla nähtävyydellä pitäisi käydä, jos ei huomenna niin sitten sunnuntaina. Kyseinen nähtävyys on siis suuri (ilmeisesti)betonista tehty banaani. Täällähän on muuallakin nuita suuria rakennelmia ollut, muun maussa 8 metrinen saapas. Tämän banaanin sanotaan kuitenkin olevan ensimmäinen, joka sitten aloitti kyseisen buumin.

Majoitun täällä Plantation Hostel nimisessä hostellissa, joka on saman nimisen hotellin yhteydessä. Paikka on siisti ja hiljainen, voi jopa sanoa, että toivoisi hieman enemmän toimintaa. Asun täällä kuuden hengen huoneessa yhden saksalaisen pojan kanssa kahdestaan, joten tungosta ei ole. Olen nyt maksanut kaksi seuraavaa yötä täällä, sen jälkeen saatan jäädä vielä yhdeksi yöksi tai lähteä jatkamaan matkaa. Mitään varauksia ei ole siitä eteenpäin.

Tuolla uudessa kuvagalleriassa alkaa nyt olla tähän astisista kuvista tärkeimmät. Tästä eteenpäin kuvien laatu ainakin minun osaltani laskee huomattavasti, minulla kun ei ole kännykän kameraa kummempaa kuvausvälinettä. Pahoittelen.

Samu