Tänään käytiin Hervey Bayssa tarkoituksena saada varattua matka Frasier saarelle sekä kalastamaan. Sinne kun päästiin niin aika nopeasti tuli selväksi, että siellä turismi on todella laskussa. Nähtiin mm. pari hostellia, joissa oli vain sulkemisilmoitus ovella. Toki sieltä Frasier saarelle olisi silti päässyt, mutta reissujen hinta-laatu suhde ei oikein miellyttänyt, joten päätimme jatkaa matkaa Rainbow Beach nimiselle paikkakunnalle, josta retkiä myös järjestetään. Tässä välissä Niina ehti jo päättää jättävänsä säästösyistä koko Frasier saarella käymisen väliin. Minä kuitenkin halusin sinne, joten varasin kahden päivän ja yhden yön retken eräästä hostellista Noosasta. Näimme heidän mainoksiaan jo Airlie Beachillä ja ne vaikuttivat hyviltä, joten soitin ja varasin matkan sunnuntaiksi. Saadaampahan pari päivää olla erossa toisistammekin, välillä meinaa jatkuva kahdestaan olo alkaa ärsyttää. Kalastamisen päätin jättää myöhemmäksi, koska parikin täkäläistä on sanonut, että Brisbanen eteläpuolella on hyviä kalastuspaikkoja.

Tänään aiotaan mennä yöksi Tin Can Bayhin, jotta olemme aamulla valmiina siellä delfiinien ruokintaa varten. Sieltä saa kuulemma viidellä dollarilla ostaa pari kalaa, jotka voi sitten syöttää villidelfiineille, jotka ovat tottuneet saamaan ruokaa sieltä aamulla. Muuta ohjelmaa ei huomiselle olekaan, ja hyvä niin. Lauantai-illaksi meidän pitää ehtiä Noosaan retken infoa varten, joten siihen asti on aikaa. Onneksi matkaa ei kuitenkaan ole juuri 100 kilometriä enempää, joten kiirettä ei ole.

Ainiin, autoilusta piti mainitsemani vielä, että täällä hirveän helposti laitetaan tietöiden ajaksi pääteiltäkin toinen kaista kokonaan kiinni, vaikka suoranaisesta tiehen kohdistuvia töitä ei tehtäisikään. Tämän takia matka-ajat venyvät yllättävän pitkiksi, koska näitä työmaita tuntuu olevan noin 10 kilometrin välein. Lisäksi olin pari päivää sitten elämäni ensimmäisessä puhallusratsiassa. Että ei sitten tämän kauemmas tarvinut sitäkään lähteä kokemaan.