Anteeksi kovasti arvoisat lukijat, tama teksti ei nyt sisalla mitaan skandinaavisia kirjaimia, silla minulla ei ole konetta talla hetkella kaytossa ja taalla nettikahvilat eivat tunne ko. kirjaimia.

Keskiviikkona aloitin siis uudessa tyossani. Ensimmainen paiva meni pelkastaan vieresta seuraamalla, silla kellaan ei oikein ollut aikaa minua opettaa. Kaiken lisaksi vuorossa oli tytto, joka oli itsekin vasta aloittanut, joten hankaan ei oikein osannut asiaansa. Eika ainakaan opettaa. Sen paivan jalkeen olin todella vasynyt ja turhautunut, mutta onneksi illalla paasi ajoissa nukkumaan.

Seuraavana paivana aloin jo vahan paremmin paasta hommaan kiinni, mutta puheluihin en vielakaan vastannut. Joitain juttuja sain jo tehtya kuitenkin itsenaisesti, joten voin sanoa, etta kyseessa oli jo hyva paiva. Asiaa auttaa paljon se, etta olen kayttanyt samoja jarjestelmia myos Dubaissa, joten uuden oppiminen on helppoa.

Tanaan vastasin sitten jopa puhelimeen. Aloitin heti aamusta, ja koko paivan sain sitten hyvaa harjoitusta. Iltapaivalla jossain vaiheessa olin jo niin sekaisin, etta en meinannut selvita enaa yksinkertaisimmistakaan puheluista. Kaiken kaikkiaan edistyin jo todella paljon, joten voin olla ylpea itsestani. Huomasin jopa tekevani kahta asiaa yhta aikaa puhelun aikana, joten vanhat tavat alkoivat tulla nopeasti takaisin. Tasta se lahtee. Ensi viikolla jatkan hyvaa tyota, toivottavasti. :)

Brisbane on kiva kaupunki, taalla on jatkuvasti milloin mitakin esityksia keskella kaupunkia. Viime viikolla oli sinfoniaorkesteri, nyt oli muuten vain bandi soittamassa. Ainoa ongelma on julkinen liikenne. Naina kahtena paivana tyot alkoivat 6.30 ja koska bussit eivat kule, joudun lahtemaan jo viimeistaan 5.45 kotoa etta ehdin kavella toihin. Eli heratys on viimeistaan viidelta. Ihan hyvin se onneksi sen autoelaman jalkeen on viela sujunut. Silloinkin nukkumaan mentiin aikaisin. :)