Viimeset pari päivää on nyt menny lähinnä vain löhötessä/rentoutuessa, mitä nyt eilen pelasimme rantalentistä muutamien muiden reppureissaajien kanssa. Tämän hostellin omistaja kuskasi meidät rannalle, sillä oli verkot ja kaikki ni mitään muuta ku ittensä ei tarvinnu mukaan järjestää. Tänään oliki sitte lihakset sopivasti kipeinä molemmilla.

Muutaman sanasen voisin sanoa näistä keleistä ja yleisestä oleilusta täällä. Keskiviikkona kun saavuimme tänne, täällä oli todella kylmä tuuli, vettä satoi enemmän tai vähemmän koko ajan ja keli oli kuin pahimmatkin syyskelit suomessa. Sen jälkeen on onneksi aurinko paistanut enemmän tai vähemmän ja esimerkiksi eilenkin siellä rannalla oli jo todella lämmin. Tänään olimme myös rannalla  löhöämässä, mutta valitettavasti aurinko ei tänään oikein tykännyt olla esillä. Aamupäivällä minä kuitenkin uskaltauduin jo shortseissa ulos, Samu nyt on kulkenut shortseissa jo monta päivää, kun minulla on aina ollut farkut jalassa. Ja koko ajan mennään lämpimämpään suuntaan joten vielä tässä ehtii kunnon rusketuksen hommaamaan.

Täällä on kaikki todella kallista. Samukin varmaan enemmän tykkäisi kaljan tai pari silloin tällöin ottaa mutta eipä ole yhden illan jälkeen paljon raskinut, kun yksi kalja maksaa vähintään 2,5 € ja baarissa 8€. Myös ruoka on kallista, vaikka yritämmekin paljon tehdä itse ruokaa. Jos jonnekin kierrokselle haluaa, niin nekin ovat heti 20€ ja yli, eli siinä jo melkeen päiväbudjetti menee hetkessä. Eli tarkkaan pitää miettiä missä käydään ja mitä tehdään, kaikkeen kun ei todellakaan ole varaa.

Me ollaan myös nukuttu täällä aika paljo. Eilenkin sen lentopallon jälkeen kumpikin oli melko sippi jo illalla kymmenen aikaan, minä simahdinkin jo yhdentoista aikaan ja aamulla ei kumpikaan jaksanut ennen puolta yhtätoista raahatua ylös sängystä. Eikä se ollut ainoa päivä. Eli nukuttua tulee tosiaan aika paljon, mutta onneksi meillä onkin neljä kk aikaa lomailla ja nukkua niin paljon kuin sielu sietää. :)

Meillä on myös lähes koko ajan nälkä. Päivät pitää melkeen rytmittää sen mukaan, että neljän tunnin välein saa jotain ruokaa, muuten katoaa molemmilta toimintakyky. Tänään ensimmäisen kerran pakattiin eväät mukaan ja tuleaisuudessa sitä pitää yrittää enemmänkin harrastaa, että jaksaa kiertää päivät milloin missäkin. Varsinkin ensi viikolla on erityisesti minulle mieluisa reissu tulossa. Mutta siitä enemmän sitten reissun jälkeen.