Lauantaina saavuttiin Byron Bayhin ja otettiin tukikohdaksi hostelli, joka tarjoaa myös autopaikkoja yöpymistä varten. Yllättäen törmäsimme täällä taas samaan suomalaiseen pariskuntaan, jonka kanssa vietimme pari päivää purjehduksen jälkeen. Heidän kanssa on nyt taas vietetty aikaa täälläkin, lauantaina oltiin ko. hostellin aulassa istumassa iltaa kahden muun pariskunnan kanssa ja pari kertaa käytiin hostellin yhteydessä olevassa elokuvateatterissa, koska siellä oli kaksi yhden hinnalla tarjous. Suurimman osan ajasta sää oli pilvinen ja sateinen, joten me on vain löhöilty autolla ja muuten tässä hostellilla. Tätä oli jo odottanutkin, alkaa tuo jatkuva tien päällä oleminen väsyttää.

Sunnuntai meni siis löhötessä, mutta maanantaina lähdimme jo pienelle reissulle, Nimbin nimiseen tuppukylään. Erikoisen paikasta tekee se, että siellä pilven poltto on epävirallisen virallisesti hyväksyttyä ja jos me jotain olisi haluttu polttaa/maistella kakussa, sen olisi sieltä saanut hankittua. Kolme kertaa meille vissiin joku tarjosi jotain. Ei ostettu / maistettu / poltettu, älkää huoliko. Muutenkin sen oli hyvin sateenkaaren väreissä koristeltu melkeen koko kaupunki. Kummallinen paikka.

Tiistaina kävimme hieman Byron Bayn rannalla istuskelemassa ja syömässä jäätelöä, eli hyvin rennosti meni sekin päivä. Keskiviikkona Mika ja Nita lähtivät sitten ajamaan Sydneytä kohti, ja me jatkoimme matkaa takaisin Brisbanea kohti. Byron Bay oli meidän automatkan eteläisin kohta, seuraavan kerran kun etelään menee, suunta on suoraan Sydneyhyn, bussilla. Huomenna on tarkoitus mennä Wet'n'Wild -vesipuistoon, joka jäi viime viikolla käymättä, ja sen jälkeen vietämme ehkä muutaman päivän vielä Surfers Paradisessa. Sitten palaamme Brisbaneen ja muusta ei vielä tiedä.

Tällä hetkellä olemme jossain Byron Bayn ja Tweed Headsin välissä ilmaisella levähdyspaikalla, jossa on myös luvallista olla yötä. Meillä kävi tuuri tämän kanssa, sillä olimme varautuneet jo menemään leirintäalueelle.

Nita ja Mika: turvallista ajoa, lämpimiä päiviä Sydneyssä ja Melbournessa ja hyvää kotimatkaa!