Eilen saatiin sitten lopulta monen mutkan jälkeen auto alle, ja huomattiin, että oli vähän juosten kustu homma tämä nyt kyllä. Mutta eihän siinä, hostellin palvelut (netti + suihku) hyödynnettiin loppuun asti ja yöksi ajettiin jonnekki Cairnsin pohjoispuolelle erään luonnonpuiston portille. Tänään päivä alkoi pienen kosken ihastelulla siellä luonnonpuistossa, jonka jälkeen palasimme Carnsiin ottamaan vähän enemmän selvää kaikista leirintäalueista ja kävimme ostamassa perustarpeita, kuten tiskiainetta ja mausteita. 

Tästä kohta jatkamme matkaa Atherton nimiselle pikku paikkakunnalle, josta on tarkoitus lähteä taas jatkamaan kunhan selviää nämä kuviot hieman enemmän ja saa akkuja ladattua (kirjaimellisesti). Nettiä ei tule olemaan enää juurikaan käytettävissä, joten seuraavan seitsämän viikon aikana jos ei kuulu blogipäivitystä, ei myöskään sähköposti ole yhtään nopeampi tai varmempi keino kysyä kuulumisia. Varmin keino on laittaa tekstiviesti, jos jollain ei vielä meidän aussinroa ole niin kertaus on opintojen äiti: +61498636712, ja molempien suomen numerot toimii myös. Kyllä me kerrotaan sitte jos jokin on hätänä. :)

P.S. Täytyy kyllä sanoa, että tämän pakun sänky on kerrassaan mukava ja tilava, eli eiköhän sitä nukuta ihan hyvin seuraavat seitsämän viikkoa.